وکیل طلاق توافقی - موسسه حقوقی وکیل خانواده

وکیل طلاق توافقی

طلاق توافقی چیست؟

در طلاق توافقی دو طرف زن و مرد درباره‌ مسائل و موارد مختلفی مانند پرداخت نفقه و مهریه و دیگر حق و حقوق به توافق می‌رسند تا مراحل طلاق، زودتر و سریع‌تر طی گردد. حکم این نوع طلاق در دادگاه ثبت شده تا به صورت قانونی بتوان آن را اجرا و عملی کرد. برای انجام کارها و موارد مورد نیاز در طلاق توافقی بهتر است از وکیل طلاق توافقی(به انگلیسی: agreed divorce lawyer ) کمک گرفت. در ادامه‌ این مقاله درباره‌ طلاق توافقی و وکیل طلاق توافقی توضیحاتی را ارائه خواهیم داد. درنتیجه با ما همراه شوید.

مزایا کمک گرفتن از وکیل طلاق توافقی

همانطور که گفتیم برای به جریان انداختن کارهای مربوط به طلاق بهتر است از وکیل طلاق توافقی کمک گرفته شود. مزایای کمک گرفتن از وکیل این است که:

_کارها و مسائل مربوط به طلاق توافقی را وکیل طلاق توافقی انجام می‌دهد در این صورت در زمان، صرفه‌جویی شده و کارها در سریع‌ترین زمان ممکن انجام می‌شوند.

_دومین مزایای وکیل طلاق توافقی این است که لازم نیست دو طرف زن و مرد در جریان طلاق حضور داشته باشند.

_وکیل طلاق توافقی دادخواست‌ها و مدارک لازم برای اجرای طلاق را تنظیم می‌کند. اگر فردی ناشی این دادخواست‌ها را نادرست تنظیم نماید زمان زیادی از دست می‌رود و دوباره باید آن دادخواست تنظیم شود. کمک گرفتن از وکیل طلاق توافقی این مشکل را رفع می‌کند و قادر است تمامی اسناد و مدارک را درست و بدون هیچ مشکلی به دادگاه تحویل دهد.

_اگر دو طرف زن و مرد در جریان طلاق همدیگر را نبینند، تنش و درگیری بین آنها اتفاق نمی‌افتد.

_کمک گرفتن از وکیل طلاق توافقی کارها را به سرعت پیش می‌برد و با گذشت زمان کمی تمامی کارها به اتمام می‌رسند.

وکیل طلاق توافقی
وکیل طلاق توافقی

مدت زمان طلاق توافقی چه قدر است؟

در کل می‌توان گفت که اگر از وکیل طلاق توافقی کمک گرفته شود، تمامی مراحل طلاق توافقی ازجمله ثبت دادخواست و رفتن به دادگاه و صدور رأی در کمتر از یک ماه انجام می‌گیرد در صورتیکه که اگر اشخاص بدون کمک وکیل طلاق توافقی اقدام نمایند این مراحل ممکن است سه الی چهار ماه طول بکشد. در کل باید گفت که با کمک وکیل طلاق توافقی میتوان در کمترین زمان ممکن جریان طلاق توافقی را اتمام رساند. 

مراحل طلاق توافقی

در این قسمت از مقاله به بررسی و معرفی مراحل طلاق توافقی می‌پردازیم:

_ابتدا باید دادخواست طلاق توافقی تنظیم شود تا سپس دادگاه باید به مراکز معتبر مشاور خانواده اطلاع دهد. زوجین به این مراکز مراجعه می‌کنند و ممکن است در جلسات مختلف این مراکز از طلاق توافقی صرف نظر نمایند. البته در برخی از موارد ممکن زوجین باز هم بخواهند به صورت توافقی از هم جدا شوند که در این صورت تمامی مواردی را در آن به توافق رسیده‌اند را تعیین می‌کنند و آنرا به دادگاه ارسال می‌کنند.

_در مرحله دوم دادگاه سعی دارد مشکل زوجین را حل کند و آنها را از طلاق منصرف کند. اگر هیچکدام از زوجین از طلاق منصرف نشدند دادگاه باید گواهی منبی بر عدم سازش را صادر کند.

_در سومین مرحله‌ی طلاق توافقی، زوجین باید به دفتر رسمی ازدواج و طلاق مراجعه کنند.

_دوباره باید گواهی که دادگاه مبنی بر عدم سازش صادر کرده‌است مورد بررسی قرار گیرد و از عدم سازش طرفین اطمینان نهایی حاصل گردد. در صورت اطمینان از عدم سازش زوجین، دادگاه باید نخستین رأی را به دفاتر رسمی ازدواج و طلاق ارسال نماید.

_در نظر داشته باشید که دو طرف زن و مرد باید گواهی مربوط به عدم سازش را حداکثر تا سه ماه به دفاتر رسمی ازدواج و طلاق تحویل دهند.

_در‌ مرحله‌ی ششم صیغه‌ی طلاق با در نظر گرفتن تمامی نکات شرعی در دفترخانه مربوطه و یا اماکن دیگر جاری می‌گردد. وکیل طلاق توافقی می‌تواند تمامی این مراحل را انجام دهد و فقط زوجین در آخرین مرحله به دفاتر مراجعه کنند و صیغه طلاق جاری شود.

مدارک لازم برای طلاق توافقی

برای اجرای طلاق توافقی باید مدارک و اسناد لازم را به دادگاه تحویل دهید این کار را می‌توانید به وکیل طلاق توافقی نیز بسپارید. این اسناد و مدارک عبارتند از:

_تحویل اصل عقدنامه و یا رونوشت آن

_اصل شناسنامه مرد

_اصل شناسنامه زن

_کپی کارت ملی طرفین

_اگر حق طلاق با زن باشد باید وکالت‌نامه محضری طلاق نیز تحویل داد.

_تحویل توافق‌نامه و مواردی که دو طرف در مورد آنها به توافق رسیده‌اند.

_تحویل گواهی عدم بارداری و این‌ گواهی را باید پزشکی قانونی و دیگر مراکز معتبر صادر کنند.

_اگر طلاق توافقی در دوران نامزدی و عقد صورت می‌گیرد باید گواهی بکارت را نیز تحویل داد.

_ارائه نظر مشاور درباره‌ی نظرات و حرف‌های زوجین

وکیل طلاق توافقی
وکیل طلاق توافقی

طلاق توافقی زن باردار چگونه است؟

اگر زنی باردار باشد ولی بخواهد از همسر خود به صورت توافقی جدا شود هیچ مانعی برای او وجود ندارد و می‌تواند مراحل طلاق توافقی را با کمک وکیل طلاق توافقی پیش ببرد. البته مدت زمان عده او تا به دنیا آمدن فرزندش است و یعنی تا فرزند به دنیا نیامده است نمی‌تواند دوباره ازدواج کند.

حضانت فرزند در طلاق توافقی چگونه است؟

در طلاق توافقی ممکن است دو طرف درباره‌ی حضانت فرزند و یا فرزندان نیز به توافق رسیده باشند اما اگر به توافق نرسیدند باید دادگاه با درنظر گرفتن قانون حضانت فرزند را به یکی از دو طرف بدهد. لازم به ذکر است که با در نظر گرفتن قانون می‌توان گفت که حضانت فرزندی که والدین او از هم جدا شده‌اند تا سن هفت سالگی به مادر داده می‌شود و پس از سن هفت سالگی این حضانت به پدر داده می‌شود. اگر بعد از سن هفت سالگی بین دو طرف زن و مرد برای گرفتن حضانت فرزند مشکلی وجود داشت دادگاه می‌تواند با درنظر گرفتن شرایط دو طرف این حضانت را به طرف مناسب‌تر بدهد. در نظر داشته باشید که دو طرف زن و مرد نمی‌توانند از نگهداری فرزند اجتناب کنند و اگر حضانت به هرکدام از آنها داده شد باید از فرزند نگهداری کنند و در صورت اجتناب، دادگاه باید این حضانت را به قیم بدهد. وکیل طلاق توافقی می‌تواند تمامی مراحل گرفتن حضانت فرزند را نیز با داشتن وکالت انجام دهد.

مهریه در طلاق توافقی چگونه است؟

اگر بخواهیم برای مهریه تعریفی را ارائه دهیم باید بگوییم مهریه مال و یا هدیه‌ای است که مرد به زن تقدیم می‌کند و اگر زوجین بخواهند از هم جدا شوند این مهریه به زن تعلق می‌گیرد. نکته قابل توجه درباره مهریه در طلاق توافقی این است که برخی از افراد تصور می‌کنند اگر از طریق طلاق توافقی بخواهند از هم جدا شوند مهریه دریافت نمی‌کنند اما اینگونه نیست در طلاق توافقی دو طرف درباره‌ی تمامی مسایل ازجمله مهریه، حق و حقوق و حضانت فرزند و.. به توافق می‌رسند. درنتیجه ممکن است زوجین به توافق برسند که مهریه را دریافت کنند یا همه و یا قسمتی از آن را ببخشند.

نفقه زن در طلاق توافقی چقدر است؟

در طلاق توافقی طرفین از نظر تمامی حق و حقوق به توافق کامل میرسند و برخی از افراد ممکن است برای زوجه در زمان عده، نفقه تعیین کنند و در این صورت مرد باید در زمان عده به زن نفقه را پرداخت نماید. ولی در غیر این صورت زن در زمان عده طلاق، نفقه نخواهد داشت.

وکیل طلاق توافقی
وکیل طلاق توافقی

نفقه فرزندان در طلاق توافقی چگونه است؟

همانطور که می‌دانید نفقه فرزندان برعهده‌ی پدر می‌باشد و اگر پدر در قید حیات نباشد و یا نتواند نفقه را پرداخت نماید، اجداد پدر باید نفقه نوه را پرداخت کنند. درصورتیکه این افراد نیز در قید حیات نبودند نفقه فرزندان به عهده مادر می‌باشد. البته در طلاق توافقی ممکن است دو طرف درباره‌ی نفقه فرزندان نیز به توافق رسیده‌ باشند و در این صورت دادگاه باتوجه به درخواست و توافق آنها نفقه فرزندان را تعیین می‌کند در غیر این صورت پدر وظیفه دارد حق و نفقه فرزندان را پرداخت کند.

هزینه وکیل طلاق توافقی

در این مقاله سعی شد درباره طلاق توافقی و مراحل آن توضیحاتی ارائه شود. درکل می‌توان نتیجه گرفت که کمک گرفتن از وکیل طلاق توافقی در انجام درست کارهای طلاق نقش زیادی دارد و همچنین تمامی این مراحل در کمترین زمان ممکن به اتمام می‌رسند. هزینه و نرخ وکیل طلاق توافقی ثابت و یکسان نیست و باتوجه به طولانی شدن اجرای طلاق و مشکلات مربوطه متفاوت است.

برای اطلاع از نرخ وکیل طلاق توافقی می‌توانید به سایت‌ ما مراجعه کنید و وکیل موردنظر را انتخاب کنید و شرایط خود را برای او بازگو نمایید تا در سریعترین زمان ممکن به نتیجه برسید.

دکمه بازگشت به بالا